Om Peer Mikkelsen

Min vision

er at dele håb med pårørende til psykisk syge. Jeg bliver begejstret, når foredrag og samtale skaber nyt håb for pårørende.


Målet er, at du som pårørende kan spejle dig i min historie og finde nye veje på din rejse, som pårørende med din psykisk syge. Jeg sætter min viden i spil, så den, der endnu ikke er blevet nær pårørende til en psykisk syg, kan finde viden og forståelse for pårørende. Hver 4. dansker rammes af psykisk sygdom inden de fylder 50, men ser man på hele livsforløbet, så er det op mod hvert 3.


Så længe der er tabu om psykisk sygdom og udfordringer med inddrage pårørende i de beslutninger, der tages for deres kære, så vil jeg forsætte min vision med at dele håb.


Anden del af mit arbejde

er jeg nattevagt på Autismecenter Syd i Rødekro, hvor jeg har ansvar for at beboerne får en så rolig nat, som muligt. Det giver mig en del forståelse og viden om autisme og at være på en institution. 

Jeg har mere end 25 års erfaring med at holde foredrag, som konsulent i en kirkelig NGO.
Øvrige arbejdsliv. Læs mere på profil på LinkedIn.


Fritiden

bruger jeg gerne på cykling og svømning i selskab med andre, så der både er det fornøjelige med socialt fællesskab og spurten over bakken. Det er skønt at cykle ad grusstier eller mindre veje, hvor jeg nyder naturen og følger historiens spor ad Gendarmstien eller på Hærvejen.

Bestyrelsesarbejde i Bedre Psykiatri i Sønderborg.
Bestyrelsesarbejde ved lejrcentret Sundeved Centret, Nybøl.

Familie og venner.

Med mere.

IMG_9591
IMG_9593
IMG_9588

Er manglende forståelse den største udfordring for pårørende til psykisk syge?

Vi har så mange drømme og planer. Når ens pårørende bliver psykisk syg,
så har vi kun en!

Pårørende PeerSpektiv - psykisk syge
ved Peer Mikkelsen

pårørende peerspektiv - psykisk syge

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes